top of page

VIP: spirituaalsed nartsissistid ja sektid

Lõpetasin hiljuti Netflixi mini dokumentaalseeria „Escaping twin flames“ vaatamise, mis osutus üllatavalt ebameeldivaks. Selge see, et minu enda päästikute tõttu, aga oi, kuidas see neile nuppudele vajutas.

Dokumentaal räägib ettevõttest nimega Twin Flames Universe, mille asutajateks on paarike – karismaatiline mees Jeff ja tema kaasa Shaleia. Pealtnäha on nad nagu iga teinegi spirituaalne coach, kellele võib tuua kümneid vasteid siit Eestistki.


Räägitakse manifesteerimisest, jumalikust väest, naisenergiast, meesenergiast, ligitõmbamisest, transformeerimisest, toksilised suhted, teadlik suhe, Ülim Armastaja, arhetüübid jne. Teooriad ja sõnavara ei erine sugugi sellest, mida me igalt teiselt „gurult“ kuuleme.


Sinnamaani on kõik normaalne, kuni need üldtuntud teooriad panevad meid uskuma, et tegemist on usaldusväärsete ja autentsete õpetajatega. Kui me aga anname neile oma täieliku usalduse (ja me anname, sest me ju otsime pääsemist oma kannatustest ja üksildusest), saab seda piiri hakata nihutama tasapisi, aeglaselt kummalistesse sfääridesse, mida saab pidada jaburaks ainult see, kes seda usaldust pole andnud.

Want to read more?

Subscribe to pamelamaran.com to keep reading this exclusive post.

525 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page