top of page

VIP: Rasedus, seksuaalsus ja peenised

PS. Sisaldab tugevaid väljendeid ja ei ole soovitav lugemiseks õrnahingelistele.

Olen seilamas tasapisi raseduse seitsmendasse kuusse ja see teekond on toonud juba nii palju kogemusi, mis on vaimu korralikult proovile pannud. Üheks suuremaks katsumuseks on minu tõusev kehakaal (+10 kg), mis on pea et terve elu haaranud meelerahus olulist rolli. Ma ei armasta oma keha lodevana ja selle tunnistamine on alati aidanud mul lõpuks diivanilt püsti spordiradadele saada. Kuni ma jutustan endale lugusid, et tegelikult olen ma normkaalus; olen ilus just nii, nagu olen; kurvid kaunistavad naist jne, olen ma lihtsalt oma vastumeelsust alla surunud. Kui ma vastumeelsuse välja lasen, paneb see mind ennast käsile võtma.


Aga praegu pole mul selleks väga võimalusi antud. Esimesed kolm kuud ma iiveldasin lakkamatult voodis. Lisaks ei taha ma tekitada endale stressi sellega, et igat suutäit mõõdaksin ja kaaluksin, kas saan piisavalt valke ja kas kalorid on tasakaalus. Ma ei taha seda. Seega tunnen, et olen kui sumokostüümis hiir, kelle iga liigutus on tohutult raske ja samal ajal ma ei pääse sellest ega saa ka midagi ette võtta.

 

Want to read more?

Subscribe to pamelamaran.com to keep reading this exclusive post.

747 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


Diana Terner
Dec 09, 2023

Mida rohkem ma sind loen, seda rohkem olen ma sinu moodi ja nüüd ka ise suhtes olles (7.kuud) saan paralleele tõmmata. See on nii huvitav! Ja mulle väga meeldib, kui sa ausalt räägid, nii nagu asjad on, aga millest inimesed ei räägi avalikult😉

Like
Pamela Maran
Pamela Maran
Dec 09, 2023
Replying to

🤗

Like
bottom of page