top of page

VIP: Kuidas lapsele nime valida

Updated: Nov 29, 2023

Tasapisi hakkab lähenema aeg, mil peaks tulevasele lapsele nime valima. Tänu tütrele tean, et see on tegelikult üsna vastutusrikas protsess. Toona võtsime seda abikaasaga küllalt kergelt - lihtsalt valimegi välja nime, mis meile mõlemale meeldib. Lihtne!


Kui aga aastad edasi kulgesid, leidsin, et see nimi ei olegi tütrele ehk kõige õigem. Mida enam ta kasvas, seda enam kasvas ta justkui oma nimest välja, mistõttu ma kutsun teda tema hüüdnime järgi, mis minu arust talle rohkem sobib. Ja tegelikult maadlen ma nimedraamaga ka ise - mul on kaks eesnime, millest üht ma ei kasuta kunagi. Ei tunne, et see oleks "mina". Aga miskipärast pole viitsinud seda ka ära kaotada. Las ta siis olla seal.

Want to read more?

Subscribe to pamelamaran.com to keep reading this exclusive post.

180 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


Liiu Mahlapuu
Dec 01, 2023

Aitäh jagamast! Selles loos oli minu jaoks äratundmist. Minu kolmas laps sai just nii samuti nime, et see ilmus mulle unest ärkamise hetkel ühe pika sissehingamise jooksul. Mõistus keeldus uskumast, sest selle nime peale ei olnud ma ise kunagi oma teadlikus elus mõelnud. Kaks eelnevat last olid saanud lihtsad eestipärased nimed, aga kolmas sai endale siis kaks nime- ühe eestipärase ja teise unes nähtud nime. Täna tunnen, et see oli väga õige otsus ja nimi sobib imehästi :)

Ilusat jõuluaega ja rahulikku ootust!

Like
Pamela Maran
Pamela Maran
Dec 04, 2023
Replying to

Nii tore lugu :)

Like
bottom of page