top of page

VIP: Konflikti lahendamise kiire valem

Kirjutasin hiljuti tütre uuest sõbrannast, kellega neil on nurkade lihvimise periood käsil. See tähendab, et armumisperiood, kus näidatakse parimaid külgi, on möödunud, ning nüüd tuleb vaadata, kas lepitakse teineteise puudujääkidega või mitte.

 

Tütart häiris, et sõbranna kutsub teda pidevalt egoistiks ja seda alates hetkest, mil tütar avaldas, et ta on enda jaoks kõige olulisem inimene, mis uuele sõbrannale muidugi ei meeldinud.

 

Neil oli sündinud esimene suurem konflikt. Üks tundis kõrvalejäetust, kuna teine väärtustab ennast ning haavade tasandil tähendab see seda, et sel juhul sa ju mind ei väärtusta. Samasugune armukadedus nagu naised tunnevad vahel ämmade vastu, kellele mees „liigset“ tähelepanu pöörab, või mehed lapse vastu, kui naised last „liigselt“ nunnutavad. Valu tunnistamise asemel hakkab mäng teise poolega, kus pillutakse teravaid-tögavaid repliike ning samal ajal kogeb ka teine valu, sest ta ei saa aru, millest see terav suhtumine.

 

Rääkisime tütrega läbi, mida tema sõbranna tunda võis oma „egoist“-silte pildudes ning tütar võttis lõpuks sõbrannaga teemaks, et tegelikult teda häirib see egoistiks kutsumine. Probleem oli toodud päevavalgele.

Want to read more?

Subscribe to pamelamaran.com to keep reading this exclusive post.

512 views0 comments

Recent Posts

See All

Σχόλια


bottom of page