top of page

VIP: Kuidas ma kulgesin aastaid spirituaalses lõksus

Olen spirituaalsuse müütidest palju kirjutanud ja üks neist lemmikumatest on pidev vigade otsimine endast. Kui ma olin umbes 12-13, avastas mu ema Luule Viilma raamatud. Ilmselt oli see tema vaimse teekonna üks suurimaid tõukejõude. Ta avastas mõtlemise ja kehaliste hädade tugevad seosed ning andestamise jõu. See, mida Viilma tegi oma raamatutega, on kahtlemata vägev ja abistanud tuhandeid inimesi. Igasuguse teooria puhul on aga küsimus see, kuhu maani see meid aitab ja millisest piirist alates see meid takistab.

Want to read more?

Subscribe to pamelamaran.com to keep reading this exclusive post.

Recent Posts

See All

4 Comments


Kadri Kustmann
Oct 11, 2023

Oh, Pamela, kõik see, mida ma nii palju aastaid olen tundnud (soov, et mind mõistetaks, oldaks toeks, kohal, mitte ei analüüsita jms) said Sinu läbi siin sõnadesse. Küll on hea oma tundeid niiviisi otse öelduna lugeda! Ma pole osanud end ise väljendada, olen olnud lihtsalt tumm, sõnatu, eemaldunud, kui on hakatud seletama asju. Ma olen aastakümneid aga vajanud toetust ja koosolemist ja aktsepteerimist... Tulemuseks on lukus süda, usaldamatus. Tasapisi alles praegu õpin endale tuge pakkuma. Üksi on raske, aga püüan.

Like
Pamela Maran
Pamela Maran
Oct 13, 2023
Replying to

Nüüd, kus see on sõnastatud, saab see kasvama hakata ❤️

Like

Eve Arm
Oct 10, 2023

Jaa, tundub suht sarnane muster mul ja ka minu ema alustas Luule Viilmaaga kui pubekas olin. Algul käis see väga närvidele, aga lõpuks internaliseerisin ära ja tänaseni on tunne, et oskus endale ja teistele toeks olla ja lihtsalt tundes kohal, on midagi mida alles õpin, esimene reaktsioon kohe nii enda kui teiste puhul, kuidas muuta, mis seda põhjustab, kohene analüüs, meetodeid lihtsalt palju rohkem kogunenud. Samas tekitas selle lugemine ka igatsuse sellise lohutuse järgi, et eelkõige iseendal kõigepealt suudaks olla kohal ja lohutada/vihastada vmt ilma analüüsita.

Like
Pamela Maran
Pamela Maran
Oct 10, 2023
Replying to

Ma ei tahtnud õige mitu aastat Luule Viilma nime kuulda selle teismeea ajupesu tõttu 🤭

Like
bottom of page