top of page

Kõik, mis sa oled, on piisavalt hea

Kõik, mis sa oled, on piisav ja hea.

Page nende eest, kes loevad moraali, kes vaidlevad vastu, kes tulevad õpetama, näpuga viibutama, sind ebapiisavaks nimetama. Sul on õigus TUNDA ja end väljendada.

„On inimesi, kes elavad selle nimel, et leida, nagu Sul oleks midagi viga. Nende ärisaadus on leida sinus mingi viga. Nad ei suuda leppida sinuga, nagu oled, nad annavad sulle ideaale, ideoloogiaid, tekitavad sinus tunde, et oled milleski süüdi ja väärtusetu, rämps. Ka sa ise mõistad end seetõttu hukka ning unustad vabaduse.

Mida nad on teinud? Nad on inimkonna alla surunud ja pole lasknud inimestel vahel vihane olla – ehkki see on loomulik. Lõpptulemuseks on, et inimene muudkui kogub oma viha, surub seda alla ja ühel päeval on keegi mürki nii täis, et see plahvatab maailmasõjana.

Kes vastutab nende sõdade eest?

Teie, niinimetatud pühakud ja moralistid, heategijad, inimesed, kes pole teistel kunagi lasknud loomulik olla.

Enda väljendamine on elu. Enda allasurumine on enesetapp.

Inimene, kes ei saa kunagi vihaseks ja kogu aeg kontrollib oma viha, on väga ohtlik. Niinimetatud „vägivallatud“ inimesed on kõige inetumad maailmas.

Kui sa mõistad hukka loomuliku oleku, muutub see mürgiseks, see hävitab sind, Kui sa seda muudad, muutub see jumalikuks.“ OSHO


Ole vihane, kui sa nii tunned. Kuid ära ela seda kellegi peal välja, sest nii kannad negatiivset energiat edasi teisele, kes seda omakorda edasi saab kanda. Ütle, et pead hetke olema omaette, ja seejärel lase mäsu valla! Märatse toas, mine jooksma, peksa patja, röögi ookeani ääres. PULBITSE vihast, tunneta selle iga nüanssi ja värvingut. Lase endal olla vihane. Tunneta seda emotsiooni, märka, milline ta on ja kus ta asub.

See möödub, sest kõik on määratud mööduma.


Ja kõik, kes on öelnud, et emotsioonid kuuluvad „madalasse tšakrasse“, viha mürgitab sind (jah, kui sa surud seda maha), emotsioonid pole spirituaalsele inimesele kohased ... ja muu sarnane jura – kasvage veel.

Ainult leppimises ja lubamises saab soovimatu mööduda. Süümepiinadest saab soovimatu jõudu ja tuge.

Ärge usaldage inimest, kes näib alati hea, ideaalne ja vagur. Usaldage neid, kes karjuvad ookeani ääres ... nemad on need, kes ei näi. Nad ON.


Tekst: Pamela Maran



26 views0 comments

Recent Posts

See All

Коментарі


bottom of page